Harta site-ului
Ajutor
Educația digitală - un modul pe placul elevilor din clasa I
Educația digitală - un modul pe placul elevilor din clasa I

Tehnologiile Informaționale și de Comunicare au devenit o realitate și o necesitate zilnică pentru fiecare dintre noi. Era digitală ne obligă să ne adaptăm la această provocare. 
Pentru ca copiii să fie adaptați să trăiască și să se dezvolte în epoca informațională, a apărut necesitatea formării și dezvoltării la elevi a competențelor digitale încă din clasa I. Deaceea a fost elaborat modulul Educația digitală, parte componentă a disciplinei educație tehnologică.
Această idee le-a fost și pe placul picilor din clasa I din liceul teoretic "Ion Creangă", Coșnița, care vin la această lecție cu mult entuziasm pentru a învăța multe lucruri despre TIC, care le vor putea aplica în practică, în viața de zi cu zi.
La data de 23 aprilie 2019 la ora de educație digitală, cu tema "Depanarea programului" , elevii au avut parte de o surpriză. Invitatul a fost chiar directorul instituției, dnul Tudor Verlan, care este și profesor de informatică. Dumnealui a discutat cu copiii despre importanța educației digitale, regulile în timpul lucrului la computer, le-a explicat și arătat jocuri. Comunicarea a avut loc într-o atmosferă binevoitoare, veselă.
Copiii au rămas entuziasmați de jocurile interesante pe care le-au practicat în timpul lecției și sunt gata să împartă cunoștințele pe care le au cu semenii lor.

Lilia RUSU,
Liceul Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Educația digitală - un modul pe placul elevilor din clasa I - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta