Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 2 aprilie
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 2 aprilie

Conform planului de activitate a Consiliului raional și a ordinei de zi, azi 2 aprilie, la ora 09.00, șefii de secții și directii s-au întrunit în ședința operativă condusă de către Președintele raionului dl Grigore Policinschi.
Domnul președinte a ținut să aducă mulțumiri vicepreședinților și tuturor colaboratorilor din cadrul serviciilor și secțiilor Consiliului raional Dubăsari, pentru susținerea și asigurarea activității din săptămâna trecută, în regim normal.
            Aducem aminte că, președintele raionului dl Grigore Policinschi, s-a aflat săptămâna trecută în deplasare la Strasbourg, Franța, unde a participat la cea de a 34-a sesiune ordinară a Congresului Puterilor Locale și Regionale a Consiliului Europei. Ca urmare, dumnealui a informat toți colegii despre întrebările discutate, inclusiv despre Rezoluţia Congresului pentru Republica Moldova, care a fost adoptată în cadrul acestui forum.
            În cadrul ședinței, au fost aduse la cunoștința conducerii raionului activitățile și măsurile principale petrecute în săptămâna trecută, problemele și dificultățile apărute în procesul de lucru. De asemenea, au fost aduse la cunoștința tuturor celor prezenți informația cu privire la acțiunile și activitățile prioritare pentru săptămâna curentă.
Dl Pavel Mamulat, șef SAMU Coșnița a informat despre lansarea proiectului-pilot al Serviciului 112, și, anume, testarea sistemului informațional și de comunicații electronice al Serviciului 112 începând cu data de 29.03.2018. Aducând la cunoștință că telefonul 903 va mai fi activ pînă la data de 01.07.2018.
Secția Situații Excepționale, dl Iurie Cibuc a adus la cunoștință că la data de 31 martie 2018, în satul Marcăuți în gospodăria cet. Guzun Valeriu a avut loc o alunecare de teren în urma căreia a avut de suferit casa de locuit, în urma alunecării de teren au apărut în pereții casei fisuri de 12-16 cm.  
CS Dubăsari, dna Aurelia Vinari a adus la cunoștință precum că internările și consultările de către specialiști la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății a primit aviz pozitiv.

Anastasia MELECA
sp.principal Secția Administrație și Servicii Publice

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 2 aprilie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta