Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 aprilie
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 aprilie

Conform planului de activitate a Consiliului raional și a ordinei de zi, azi 17 aprilie, la ora 09.00, șefii de secții și direcții s-au întrunit în ședința operativă condusă de către Președintele raionului dl Grigore Policinschi.
În cadrul ședinței, au fost aduse la cunoștința conducerii raionului activitățile și măsurile principale petrecute în săptămâna trecută, problemele și dificultățile apărute în procesul de lucru.
- Domnul Sergiu GATMAN, SSE Dubăsari, a adus la cunoștință faptul că, Primăriilor au fost transmise demersuri cu privire la interzicerea arderii ierbii uscate.
- Reprezentantul IP Dubăsari, dl Alexei CIBUC a informat că, la zilele de odihnă nu au fost înregistrate careva incidente sau infracțiuni grave. Președintele raionului a solicitat de a fi aduse mulțumiri IP Dubăsari și colaboratorilor pentru organizarea menținerii ordinei publice în perioada sărbătorilor pascale.
- Sergiu GRIGORIEV, Secretarul Consiliului raional Dubăsari, a menționat că, au fost selectate persoanele componente a echipei de fotbal care va reprezenta raionul Dubăsari la Turneul de fotbal și au fost numiți și antrenorii care se vor ocupa cu pregătirile echipei date. 
- Direcția economie, buget și finanțe, Lilia Cazac, a informat pe toți cei prezenți despre faptul că, la Incubatorul de afaceri din comuna Coșnița, au fost incubați doi agenți economici noi, unul se ocupă cu fabricarea uleiurilor esențiale a aromatizatoarelor pentru automobile și alt agent economic, care își desfășoară activitatea în exportul de fructe și legume.
- Șef-adjunct al Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat, dl Roman EMELIANOV, a anunțat despre vizita secretarului de stat din cadrul Ministerului Economiei, dna Iuliana Drăgălin, pentru data de 20 aprilie.
- Direcția cultură și turism, dna Maria Perciuleac, a informat colaboartorii CRD despre desfășurarea Concursului Republican ”Cîntecele Credinței, Speranței și Iubirii” la data de 21 Aprilie la Chișinău
La fel au fost aduse la cunoștința colaboratorilor, de către dna Maria Jimbei, modul cum a decurs măsura Școala tânărului conducător, din data de 10-11 aprilie.
- Direcția juridică și resurse umane a informat angajații despre faptul că ziua de sâmbătă data de 21 aprilie este zi lucrătoare.
De asemenea, au fost aduse la cunoștința tuturor celor prezenți informația cu privire la acțiunile și activitățile prioritare pentru săptămâna curentă.

Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din data de 17 aprilie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta