Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din 15 februarie 2021
Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din 15 februarie 2021

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și al programului de lucru al conducerii raionului, astăzi luni, 15 februarie 2021 s-a desfășurat ședința operativă cu şefii subdiviziunilor Consiliului raional, în cadrul căreea a participat și reprezentantul Guvernului în teritoriu dl Iurie CAZAC.
Şedinţa a fost prezidată de către dl Grigore FILIPOV, preşedintele raionului. În cadrul şedinţei operative au fost aduse la cunoștință cele mai importante evenimente și măsuri care au avut loc săptămâna trecută.
Astfel, Direcția învățământ general, dna Violeta TOLSTENCO, a adus la cunoștință tematica seminarelor, întrunirilor, măsurile cele mai importante de ordin educațional, care s-au desfășurat în cadrul și cu suportul Direcției învățământ general; de asemenea a informat că, în urma concursului desfășurat la funcția de director al grădiniței ”Viorica” din sat. Pîrîta, postul dat a fost câștigat de către dna Veronica NAGALISOV.
Secția cultură și turism, șef dna Maria PERCIULEAC, a comunicat despre întreprinderea măsurilor necesare de către SCT întru realizarea acțiunilor pentru ziua de 2 martie și 8 martie 2021.  La momentul actual în raionul Dubăsari copii neșcolarizați nu avem.
Secția administrație și servicii publice a informat despre situațiile excepționale care au avut loc, și anume incendierea unui automobil în satul Cocieri și detectarea unei scurgeri de gaz de la o butelie de gaz în satulPîrîta, care putea duce la deflagrație.
De asemenea,  șefii de direcţii, secţii, funcţionarii publici au raportat despre activităţile stabilite şi soluţionate în saptămâna precedentă şi au subliniat cele ce urmează a fi implementate în săptămâna curentă, activităţi incluse în Planul de activitate și acțiuni specifice fiecărui domeniu care îl curează.
Totodată, la prezentarea acestor informații dar și multe alte din partea conducătorilor de subdiviziuni, președintele raionului a venit cu unele solicitări și indicații care sunt puse în sarcina șefilor de subdiviziuni și urmează a fi executate conform termenului cerut.

 

Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința ordinară operativă cu șefii de secții și direcții ai subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, din 15 februarie 2021 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta