Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 23 iulie
Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 23 iulie

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și al programului de lucru al conducerii raionului, astăzi luni 23 iulie curent, s-a desfășurat ședința operativă cu şefii subdiviziunilor Consiliului raional care a fost condusă de către Vicepreşedintele raionului Dubăsari dna Maria JIMBEI.
În cadrul şedinţei operative au fost aduse la cunoștință cele mai importante evenimente și măsuri care au avut loc săptămâna trecută, dintre care și organizarea și desfășurarea la data de 22 iulie în localitatea Molovata a festivalului ortodox ”Un trandafir, o lumânare pentru Ștefan cel Mare” ediția a XV-ea, dedicat Marelui Domnitor al Moldovei Ştefan cel Mare. Măsura dată a fost organizată de Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni în parteneriat cu Consiliul Raional Dubăsari şi Primăria Molovata.
Direcția învățământ general a adus la cunoștința tuturor celor prezenți despre faptul că un grup de copii din raionul Dubăsari au plecat la odihnă la Tabăra de copii ”TONUS” din regiunea Vladimir, în Federația Rusă.
Direcția economie, buget și finanțe a relatat despre rezultatele vizitei la Consiliul Județean Iași, din săptămâna precedentă, caracterizând-o ca o vizită reușită cu perspective de colaborare pe viitor în vederea stabilirii relațiilor transfrontaliere și atragerea investițiilor în raionul Dubăsari. Tot odată, doamna Maria JIMBEI a solicitat și a atras atenția șefilor de secții și direcții să lucreze mai intensiv asupra elaborării bugetului pentru anul 2019.
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 23 iulie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta