Harta site-ului
Ajutor
Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 16 iulie
Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 16 iulie

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și a programului de lucru al conducerii raionului, astăzi luni 16 iulie curent, s-a desfășurat ședința operativă cu şefii subdiviziunilor Consiliului raional care a fost condusă de către Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi.
În cadrul şedinţei operative au fost aduse la cunoștină cele mai importante evenimente și măsuri care au avut loc săptămâna trecută, dintre care și vizita domnului Ambasador al Republicii Polone în Republica Moldova, care a onorat raionul Dubăsari cu o vizită de cunoștință, vineri în data de 13 iulie.
De asemenea, au fost prezentate informații și au fost date propuneri pentru planul de lucru al Președintelui raionului pentru săptămâna curentă.
Tot odată, domnul președinte a solicitat și a atras atenția la necesitatea pregătirii Dispoziției cu privire la formarea grupului de lucru pentru efectuarea  analizei recomandărilor și pregătirea planului de măsuri pentru realizarea recomandărilor expuse de Curtea de Conturi în Raportul de Audit din luna martie 2018. În acest context șefii de secții și direcții vor analiza și vor veni cu propuneri pentru grupul de lucru în cel mai apropiat timp.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința ordinară operativă a conducătorilor subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari din data de 16 iulie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta