Harta site-ului
Ajutor
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari din 24 iunie
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari din 24 iunie

În conformitate cu planul de activitate al Consiliului Raional, la data de 24.06.2019, a avut loc ședința operativă de totalizare a acțiunilor săptămânei precedente și planificarea activităților pentru săptămâna curentă, prezidată de către Președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI, cu participarea colaboratorilor din cadrul Aparatului Președintelui raionului, șefii secțiilor, direcțiilor, serviciilor Consiliului raional Dubăsari.
Astfel, conducătorii au adus la cunoștință colegilor despre cele mai importante acțiuni și au prezentat informațiile unde s-au ciocnit cu careva dificultăți.
La fel s-a informat despre principalele activități planificate pentru săptămâna curentă, și anume Direcția construcție a informat Președintele despre lucrările de asfaltare a drumurilor care se desfășoară la moment în localitățile raionului. În domeniul învățământ deasemenea sunt în toi pregătirile pentru deplasare a unui grup de 25 de copii pentru odihna de vară în Federația Rusă, Regiunea Vladimir.
Secția situații excepționale a adus la cunoștință în care localități a intervenit structura dată în urma afecțiunilor climaterice și daunelor provocate în gospodării, pășuni și livezi. Tot aici dl Sergiu GATMAN a menționat că cel mai afectate au fost satele Doroțcaia și Pohrebea, unde s-au înregistart porțiuni de drumuri spălate, deteriorate, iar în s. Doroțcaia un caz de inundare a beciului din gospodărie.
Președintele raionului, dl Grigore POLICINSCHI a solicitat organizarea pe parcursul acestei săptămâini a ședințelor în domeniul investițional, financiar și educațional.
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari din 24 iunie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta