Harta site-ului
Ajutor
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari

În conformitate cu planul de activitate al Consiliului raional Dubăsari, la data de 11.02.2019, a avut loc ședința operativă de totalizare a acțiunilor săptămânei precedente și planificarea activităților pentru săptămâna curentă, prezidată de către Președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI, cu participarea colaboratorilor din cadrul Aparatului Președintelui raionului, șefii secțiilor, direcțiilor, serviciilor Consiliului raional.
Astfel, conducătorii au adus la cunoștință colegilor despre cele mai importante acțiuni și au prezentat informațiile unde s-au ciocnit cu dificultăți în procesul de lucru. Șeful Secției Situații Excepționale Dubăsari, dl Vasile ZAHARIA, a informat despre incidentele neplăcute, care au avut loc la finele săptămânii trecute și intervențiile colaboratorilor din cadrul SSE. Aici, Președintele raionului, a solicitat în mod urgent de atenționat populația încă o dată cu: regulile și măsurile de prevenire a incendiilor la exploatarea mijloacelor de încălzire, regulile de comportament pe gheață și măsurile de securitate, totodată șeful SSE Dubăsari să vină cu propuneri, consolidare și ieșiri în teritoriu.
Dna Maria CARA, șef adjunct IMSP CS Dubăsari, a informat despre schimbările parvenite în oferirea medicamentelor gratis sau parțial gratis cetățenilor de la 1 februarie curent. Vicepreședintele raionului, dna Maria JIMBEI a relatat despre măsurile și acțiunile planificate pentru sfârșitul săptămânii curente: Școala Tânărului Conducător, Turneul de Volei între jucătorii veterani ai sportului și marcarea a 30 de ani de la retragerea trupelor militare din Afganistan.
În urma audierii informației prezentate de către conducători, printre principalele solicitări ale Președintelui  au fost:
  • Monitorizarea proiectelor investiționale din raion, organizarea ședințelor săptămânale la compartimentul respectiv, prezentarea propunerilor de proiecte investiționale pentru anul 2019.
  • Convocări și deplasări în teritoriu în vederea verificării și analizei situației drumurilor reparate din raion, la fiecare sfârșit de săptămână.
  • Propuneri pentru președintele raionului cu privire la organizarea activității săptămânale/lunare de către Șefii secțiilor/direcțiilor.
  • Asigurarea transparenței în mass-media a acțiunilor planificate și realizate prin intermediul buletinului informativ al Consiliului raional, pagina Consiliul raional pe rețeaua de Facebook și pagina web a raionului www.dubasari.md de către colaboratorii Consiliului.
  • Executarea indicațiilor solicitate de către Președinte, prezentarea raportului de activitate pentru săptămâna trecută .
 
Tatiana GHERB,
Secția informare, transparență și relații cu publicul

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta