Harta site-ului
Ajutor
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari
Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari

Conform planului de activitate al Consiliului raional Dubăsari și a ordinei de zi, la data de 28 Ianuarie, la ora 09.00, șefii de secții și direcții s-au întrunit în ședința operativă condusă de către Președintele raionului dl Grigore Policinschi.
În cadrul ședinței, au fost aduse la cunoștința conducerii raionului activitățile și măsurile principale desfășurate în săptămâna precedentă, problemele și dificultățile apărute în procesul de lucru. La fel au fost aduse la cunoștință și discutate activitățile care vor avea loc pe parcursul lunii februarie, sărbătorile, măsurile preconizate pentru perioada dată.
Domnul Sergiu Grigoriev, secretarul Consiliului raional Dubăsari a adus la cunostință că următoarea ședință a Consiliului raional este preconizată pentru ultima decadă a lunii martie, iar proiectele de decizii urmează să fie prezentate până la data limită de 15 februarie 2019.
Președintele raionului a solicitat să fie prezentate informațiile la capitolul salarizarea anagajaților, în urma implementării noi legi, Legea 270 din 23 noiembrie 2018. De asemenea au fost date unele indicații ce ține de monitorizarea procesului de colaborare cu unii parteneri de dezvoltare a Consiliului raional Dubăsari.
Tatiana GHERB,
Secția informare, transparență și relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința operativă cu șefii Secțiilor și Direcțiilor din cadrul Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta