Harta site-ului
Ajutor
Ședința lunară de supervizare a colectivului Direcției asistență socială
Ședința lunară de supervizare a colectivului Direcției asistență socială

În conformitate cu programul de activitate al Direcției asietnță socială, astăzi 20 februarie 2013, în sala de  ședințe a Consiliului raional  a fost convocată  ședința lunară  de supervizare  a colectivului Direcției asistență socială, cu participarea Președintelui raionului Dubăsari dl. Gr. Policinschi, vicepreședintelui  raionului dna. Maria Jimbei și  Președintele Organizației Sindicale a  Consiliului raional  dl. A. Gurițenco.  În cadrul adunării a avut loc prezentarea tuturor membrilor colectivului, în deosebi a  angajaților Serviciului de asistență personală ( Serviciu care se implementează începînd cu 01 ianuarie 2013), darea de seamă a angajaților  direcției pentru luna precedentă cît și programul de activitate pentru  perioada februarie – martie 2013.
În cadrul ședinței , Președintele raionului, dl. Gr. Policinschi s-a expus asupra  importanței dezvoltării  serviciilor sociale în raion, a îndeplinirii întocmai a obligațiunilor de serviciu a fiecăruia, cît și asupra necesității  comunicării și a unei strînse colaborări între toate  instituțiile  sociale din raion. În acest context , dumnealui a solicitat ca la următoarea ședință   de supervizare a angajaților  Direcției asistență socială , să fie invitat  și  dl. V. Gulica, șeful Centrului medicilor de familie.
De către dl. Alexei Gurițenco   a fost   adusă  la cunoștința colectivului instrucțiunea generală  cu privire la securitatea muncii, care urmează a fi primită  în formă scrisă de fiecare angajat.Șef adjunct DAS, șef SÎSD
Constantinov Elena

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința lunară de supervizare a colectivului Direcției asistență socială - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta