Harta site-ului
Ajutor
Ședința extraordinară a Consiliului raional Dubăsari a eșuat
Ședința extraordinară a Consiliului raional Dubăsari a eșuat

Ședința extraordinară a Consiliului raional Dubăsari organizată în baza demersului a 10 consilieri nu a avut loc. Din cei 27 de aleși locali membri ai Consiliului raional s-au prezentat doar 11, 16 consilieri raionali au lipsit.
În conformitate cu art. 19, al.2) al legii privind administrația publică locală nr. 436/2006, ședința Consiliului raional este deliberativă dacă la ea sunt prezenți majoritatea consilierilor aleși.
Astfel, având în vedere faptul, că la ședință s-au înregistrat doar 11 consilieri iar 16 au lipsit, ședința nu a fost deliberativă și nu a avut loc.
Proiectele de decizie incluse în ordinea de zi au fost examinate în ședința comisiilor de specialitate și au fost gata pentru examinare și aprobare în cadrul ședinței Consiliului.
Prin urmare, în temeiul art.45,al.(3),art. 53, 54 din Legea privind administraţia publică locală nr. 436/2006, cu modificările și completările ulterioare, conform Dispoziției președintelui raionului 63-n din 10 iunie 2022, Consiliului raional Dubăsari se va convoca în şedinţa ordinară, pe data de 23 iunie 2022, ora 1000, în incinta Î.M. COCT Prietenia, s. Coșnița.

 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința extraordinară a Consiliului raional Dubăsari a eșuat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta