Harta site-ului
Ajutor
Ședința de totalizare a efectivului Consiliului raional Dubăsari
Ședința de totalizare a efectivului Consiliului raional Dubăsari

Astăzi, 13 decembrie curent, în sala Casei raionale de cultură din s. Coșnița a fost desfășurată ședința de totalizare a efectivului angajat în cadrul Consiliului  raional Dubăsari. Totodată, la întrunire au participat și asistenții personali și comunitari din teritoriul raionului Dubăsari.
Cuvânt de deschidere al ședinței date, i-a revenit Președintelui raionului Dubăsari, dlui Grigore POLICINSCHI, care a remarcat importanța organizării unor astfel de întâlniri, care reprezintă un mecanism de informare referitor la activitățile și acțiunile executate de fiecare în parte. De asemenea, dl Președinte le-a vorbit celor prezenți despre  Dispoziția nr. 168-n din 7 decembrie 2017, Cu privire la organizarea și desfășurarea Campaniei ,,Caravana de Crăciun și Anul Nou-2018”, care prevede promovarea valorilor locale și naționale, susținerea familiilor cu mulți copii, cu copii în situație de risc, familii social vulnerabile, îndemnându-i ca să contribuie cu un suport material, spiritual pentru a-i susține pe cei mai triști ca noi.  De asemenea, dl Policinschi i-a atenționat pe asistenții personali, comunitari din teritoriu, să fie atenți ,,pentru că suntem în perioada de toamnă-iarnă aveți grijă de voi, de cazanele și sobele dumneavoastră cât și de persoanele  pentru care purtați răspundere”.
Ședința a continuat cu prezentarea rapoartelor de activitate ale secțiilor, direcțiilor, aparatului președintelui și subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari. Astfel, cei prezenți la întrunire, au făcut cunoștință cu specificul și volumul de lucru executat de fiecare colaborator-angajat al Consiliului raional Dubăsari.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu  informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședința de totalizare a efectivului Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta