Harta site-ului
Ajutor
ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE A ASISTENȚILOR ȘI LUCRĂTORILOR SOCIALI
ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE A ASISTENȚILOR ȘI LUCRĂTORILOR SOCIALI

La data de 14.02.2014, în incinta sălii de ședințe a Consiliului raional a avut loc  prima ședința  de supervizare în grup din anul 2014 a asistenților și lucrătorilor sociali. În cadrul ședinței a fost discutată următoarea ordine de zi:
1.Cu privire la activitatea asistenților și lucrătorilor sociali, respectarea disciplinei muncii. Prezentarea noilor angajați ai direcției.
Raportor:  V. Vancea , șef Direcție asistență socială
2.Cu privire la Regulamentul de activitate a Serviciului Asistență socială comunitară și Serviciul Îngrijire socială la domiciliu. Înmînarea fișelor de post asistenților și lucrătorilor sociali.
Raportor: E. Constantinov, șef  adjunct DAS 
3.Cu privire la lucrările de secretariat în activitatea Direcției asistență socială
 Raportor: E. Constantinov, șef  adjunct DAS.
A prezidat ședința, dl. Grigore Policinschi, Președintele  raionului, care s-a referit la activitatea asistenților sociali în teritoriu, transparența activității acestora prin publicarea articolelor în mass media locală și necesitatea prezenței asistenților și lucrătorilor sociali la întrunirile conducerii raionului cu cetățenii.
Dna. Maria Jimbei, vicepreședintele raionului, care la fel a fost invitată la ședință, s-a referit la  activitatea asistenților și lucrătorilor sociali, la implicarea acestora în implementarea Legii nr. 140  din 14.06.2013  privind protecția specială a copiilor aflați în situație de risc și a copiilor separați de părinți, cît și  la activitatea Biroului Comun de Informații și Servicii.
Asistenților și lucrătorilor sociali le sînt oferite instrucțiuni cu privire la activitate în cadrul ședințelor de supervizare, care sînt organizate în grup , nu mai frecvent de o dată în 30 zile și individual , la necesitate. Fapt care este oglindit în Ordinul MMPSF  nr. 99 din 31 decembrie 2008. Următoarea ședință de supervizare în grup a colaboratorilor Direcției asistență socială este preconizată pentru luna aprilie 2014.

şef adjunct DAS,  şef SÎSD                                                             
Elena Constantinov

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ȘEDINȚA DE SUPERVIZARE A ASISTENȚILOR ȘI LUCRĂTORILOR SOCIALI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta