Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru cu asociaţiile raionale de fotbal
Ședință de lucru cu asociaţiile raionale de fotbal

Oficiali de la Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale de Fotbal afiliate la FMF au participat duminică, 10 februarie 2019, la o ședință ordinară de lucru, care s-a desfăşurat la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.
Federaţia Moldovenească de Fotbal a fost reprezentată la eveniment de către Nicolae Cebotari, secretar general, Ruslan Berzoi, vicepreședinte, Mircea Cojocari, șeful compartimentului administrativ-protocol, Vladislav Cebotari, Oleg Molceanov, inspectori federali. Din partea Asociației raionale de fotbal Dubăsari la eveniment a participat președintele acesteia dl Sergiu Grigoriev.
În cadrul evenimentului a fost analizat și aprobat Regulamentul Cupei Moldovei amatori între Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale, ediția 2019-2020. La compartimentul dat a fost propusă schimbarea formatului de petrecere a cupei de amatori, care va fi derulată în două etape, etapa preliminară de grupe și etapa de semifinală.
Echipa raională Dubăsari va avea meciuri preliminare într-o grupă cu raionul Ialoveni, Criuleni, Hîncești și Strășeni. Meciurile cu echipele menționate se vor desfășura tur-retur în perioada lunilor mai-iunie și septembrie-octombrie.
De asemenea, a fost pus în discuție și aprobat modelul Regulamentului cadru al Campionatului raional la fotbal.
Totodată, la întrunire, oficialii au făcut un schimb de opinii despre activitatea asociațiilor, iar reprezentanții acestora au fost informați că pentru anul 2019, FMF a prevăzut dotarea asociațiilor cu tehnică de filmare a meciurilor de fotbal și evenimentelor pe care le organizează.
În pauză, participanții la ședință au avut posibilitatea să urmărească unul din meciurile inaugurale al turneului național "Viitorul", ediția 2019.
Sergiu GRIGORIEV, președintele Asociației raionale de fotbal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședință de lucru cu asociaţiile raionale de fotbal - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta