Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru convocată de Vicepreședintele raionului Dubăsari în vederea monitorizării executării lucrărilor de reparație la acoperișul Gimnaziului Pîrîta
Ședință de lucru convocată de Vicepreședintele raionului Dubăsari în vederea monitorizării executării lucrărilor de reparație la acoperișul Gimnaziului Pîrîta

Astăzi 20 iunie, Vicepreședintele raionului Dubăsari, dl Valeriu SANDUL, a convocat în ședință grupul de lucru al proiectului de executare a lucrărilor de reparație la acoperișul Blocul C Gimnaziul Pîrîta. Întrunirea dată a avut loc în incinta Gimnaziului menționat în următoarea componență: Director adjunct a instituției dna Natalia PISARI; Primarul localității Pîrîta dl Iurie SOLTAN; șef Direcție învățământ general Dubăsari dna Larisa BRADUCEAN; șef Direcție construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului dna Eudochia NICOLAEV; șef Direcție economie, buget și finanțe dna Lilia CAZAC; Arhitector șef al raionului dl Gheorghe MORARENCO; proiectantul și antreprenorul care urmează să execute lucrările date.
Domnul Vicepreședinte a salutat prezența tuturor și a prezentat prioritățile și obiectivele care urmează să stea la baza realizării cu succes a acestui proiect investițional, care este finanțat din fonduri europene, asigurând continuitatea proiectelor inițiate de către Consiliul raional Dubăsari.
În cadrul ședinței au fost discutate realizările reușite până la moment, documentele care au fost prezentate și neclaritățile care urmează a fi înlăturate. Aici, toți participanții ședinței au convenit ferm că, la apariția oricării dificultăți în procesul de lucru, de îndată aceasta să fie adusă la cunoștință, pentru a nu crea piedici la finisarea în termen a proiectului dat, care este preconizată în decurs de o lună și jumătate.
La finele ședinței, dl Valeriu SANDUL a subliniat că, este foarte importantă calitatea lucrărilor care urmează a fi executate, a cerut o abordare serioasă, responsabilă și totodată corectă.
Toate lucrările de reparație de la început până la finisare, vor fi prezentate pe un panou informativ în cadrul comisiei de primire și de dare în exploatare a lucrărilor de reparație.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședință de lucru convocată de Vicepreședintele raionului Dubăsari în vederea monitorizării executării lucrărilor de reparație la acoperișul Gimnaziului Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta