Harta site-ului
Ajutor
Ședință de lucru convocată de către vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA
Ședință de lucru convocată de către vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA

Astăzi, 23 decembrie curent, vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA, a convocat o ședință de lucru cu participarea secretarului Consiliului raional Dubăsari dna Maria JIMBEI; șef Secția administrativ-financiară dna Ecaterina MOISEEV; șef Serviciul transport dl Denis VERLAN; șef Secția juridică și resurse umane dna Galina BERZAN și consilierul raional Petru BONDARI. Vicepreședintele raionului a avut un mesaj către cei prezenți, unde a fost solicitat de a fi făcut public.
Luând în considerare situația fără precedent creată în cadrul instituției Consiliul raional Dubăsari, prin Decizia 4/6 adoptată cu majoritatea voturilor consilierilor raionali în cadrul ședinței ordinare din 16 decembrie 2020 și depunerea de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a cererii de chemare în judecată privind anularea deciziei sus menționate și pentru a nu perturba activitatea curentă,  dl Dmitri POPA a cerut de a respecta și a executa prevederile deciziei adoptate, până la expunerea organului legislativ ierarhic superior pe marginea subiectului și situației create.  
Decizia 4/6 din 16 decembrie curent este publicată pe pagina oficială a Consiliului raional Dubăsari www.dubasari.md la rubrica Acte normative. Prezenta decizie intră în vigoare din momentul publicării în Registrul de stat al actelor locale, cu toate efectele și acțiunile prevăzute în textul documentului.

 
Dmitri POPA,
Vicepreședintele raionului 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședință de lucru convocată de către vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta