Harta site-ului
Ajutor
Ședință de informare pentru agricultorii din raionul Dubăsari organizată de AIPA
Ședință de informare pentru agricultorii din raionul Dubăsari organizată de AIPA

Astăzi, 18 aprilie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari, Secția agricultură și cadastru,  Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), dar și în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM), a desfășurat „Campania de informare - 2022” privind oportunitățile de finanțare prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural. În cadrul acestei întruniri au fost invitați agenții economici, agricultori și primari ai localităților din raionul Dubăsari.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a venit cu un cuvânt de salut în organizarea acestei întruniri și a menționat necesitatea informării potențialilor beneficiari de subvenții și obținerea de către aceștia a suporturilor financiare din partea statului pentru descfășurarea afacerii proprii.
Ședința dată a avut ca obiectiv, informarea pe larg a producătorilor agricoli, reprezentanților autorităților locale, antreprenori, despre posibilitățile de accesare a subvențiilor post-investiționale, în avans pentru proiecte start-up, precum și subvenții în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și muncă în mediul rural.
Totodată, în cadrul ședinței au fost prezentate și discutate modificările din HG 455/2017 cu privire la modul de repartizare a mijloacelor FNDAMR, și a fost oferită informație despre subvenționarea în avans pentru proiectele de îmbunătățiri funciare, implementate de AIPA în premieră în anul curent.


 
Tatiana GHERB,
Specialist principal


 



 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ședință de informare pentru agricultorii din raionul Dubăsari organizată de AIPA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta