Harta site-ului
Ajutor
Ședința de constituire a Consiliului raional al Tinerilor din raionul Dubăsari
Ședința de constituire a Consiliului raional al Tinerilor din raionul Dubăsari

Un vechi citat spune:  „Tineretul  înseamnă în clipa aceasta tot ce va fi, în faţa a tot ce a fost”. Este evident pentru toată lumea că tinerii  din întreaga lume au generat mişcările sociale din ţările lor, creionând astfel tendinţe reale şi exprimând nevoia de schimbare în diverse domenii, aceştia fiind o resursă vitală pentru dezvoltare, cheia schimbării sociale, creşterii economice şi inovaţiei tehnologice.
Consiliul raional Dubăsari, în special dl POLICINSCHI Grigore, Președintele raionului, pune un accent deosebit pe implementarea politicilor de tineret. Prin intermediul activităților și proiectelor ce se implementează, reușim să dezvoltăm și să formăm spiritul civic activ al tinerilor, crescând implicarea tinerilor în procesul de luare a deciziilor.
Astfel, în conformitate cu Programul de acţiuni în domeniul tineret 2017, în scopul implementării Strategiei raionale de tineret pentru anii 2017-2022, a fost prevăzut constituirea Consiliului raional al Tinerilor, fiind o premiză primordială pentru a implica tinerii în procesul decizional.
La data de 25 august 2017  s-a desfăşurat  şedinţa de constituire a Consiliului raional al Tinerilor la care au participat 17  membri ai CRT din cei 27 înregistrați. În cadrul ședinței de astăzi s-a ales conducerea CRT,  s-a discutat și s-a aprobat Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliul Raional al Tinerilor, s-a ales și aprobat logoul. Astfel, prin vot deschis unanim a fost ales IPATE Nicolae, președintele Consiliului, CRAIJDAN Luiza, c. Coșnița este vicepreședintele, BATRÎNCEA Alexandrina, secretara Consiliului.
Tinerii sunt viitorul și au nevoie de încurajări și este de datoria noastră să le dăm încredere, șanse și speranță ca să aibă  un viitor aici, acasă. Succese și multe realizări frumoase!
Svetlana ISAICUL, Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința de constituire a Consiliului raional al Tinerilor din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta