Harta site-ului
Ajutor
Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Oxentea
Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Oxentea

În conformitate cu programul de activitate al BCIS pe data de 28 februarie, Echipa Mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Oxentea. În componența Echipei Mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți reprezentanți ai Secției administrație și servicii publice, Agenția pentru ocuparea Forțelor de muncă, Casa Teritorială de Asigurări Sociale, Inspecția Muncii, Direcția agricultură și cadastru, Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, Centrul  de Sănătate Dubăsari.
În cadrul vizitei Echipei Mobile s-au adresat 8 cetățeni, care au abordat diferite probleme legate de problemele sociale şi medicină. Majoritatea au primit informații și răspuns la problemele și întrebările expuse, unele din ele urmând să fie executate de comun acord cu autoritatea publică locală și serviciile de resort. Problemele abordate vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.
Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri în incinta Consiliului raional Dubăsari biroul 301 și la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  s. Coșnița, de la 09:00 pînă la 12:00. În cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
 
Iurie CAZAC,
şef Secţie
           

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ședința Biroului Comun de Informații și Servicii în satul Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta