Harta site-ului
Ajutor
Echipa din Dubăsari va reprezenta Republica Moldova la turneul internaţional de fotbal
Echipa din Dubăsari va reprezenta Republica Moldova la turneul internaţional de fotbal

În perioada 14-19 ianuarie 2012 în or. Sankt-Petersburg, Rusia se va desfăşura turneul internaţional la fotbal „Mingea de piele” la care vor participa echipe din Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Letonia, Lituania, Tadjikistan, Uzbekistan, Ucraina Estonia, Rusia şi Republica Moldova.

Ţara noastră va fi reprezentată de către echipa Liceului teoretic din s. Doroţcaia ”Şoimul”, cîştigătoarea turneului Republican de fotbal „Guguţă”, ediţia 2011.

Reieşind din acestea, Consiliului raional Dubăsari, prin Decizia nr.04-12  din 08.12.11 „Cu privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2011” a decis susţinerea cu surse financiare în sumă de 41 mii lei, pentru cheltuielile ce ţin de participarea echipei de fotbal „Şoimul” a Liceului Teoretic Doroţcaia.

Preşedintele raionului Gr.Policinschi, la invitaţia preşedintelui Consiliului municipalităţii locale din or. Sankt-Petersburg, dl Vsevolod Belicov se va afla şi dumnealui personal la turneul menţionat pentru a fi alături de echipa raionului Dubăsari, echipa Republicii Moldova, şi desigur pentru a stabili relaţii de colaborare  între autorităţile publice locale din raionul Dubăsari şi oraşul Sankt-Petersburg.

Echipa de fotbal „Şoimul „ este antrenată de către dl Mihail Cojusea, preşedintele Federaţiei raionale de fotbal, constituită din 12 elevi cu vîrsta  de pînă la 15 ani.

Ne exprimăm convingerea că echipa Liceului teoretic din s. Doroţcaia va reprezenta cu demnitate Republica Moldova la acest turneu internaţional. Le dorim succes!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Echipa din Dubăsari va reprezenta Republica Moldova la turneul internaţional de fotbal - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta