Harta site-ului
Ajutor
“E pace-n cer şi pe pămînt adus-a zilei învierii”
“E pace-n cer şi pe pămînt adus-a zilei învierii”

Astăzi, cînd aerul e pătruns de răsuflul cald al învierii, în sat domneşte atmosfera de sărbătoare plină de lumină, viaţă, credinţă şi la zîmbet cerul azi ne cheamă - se apropie Sfintele Paşti.

Pe data de 18 aprilie 2014 cadrele didactice ale Liceului Teoretic “Vlad Ioviţă” din comuna Cocieri împreună cu discipolii săi au organizat şi desfăşurat o acţiune de binefacere. 

Colectînd produse alimentare, crupe făinoase, ulei, dulciuri, ouă, cozonaci şi alte produse pentru cei mai trişti ca noi, copiii ce se află în dificultate, dar cu speranţă aşteaptă să le deschidă cineva uşa spunîndu-le: “Suntem cu voi alături”. Au beneficiat de cadouri cu prilejul Sfintelor sărbători de Paşti nouă familii din satul Cocieri. 

Familiile copiilor cu CES: Cojuşnean Cristina, Priima Maria, Grigoriev Marina, Golban Ana, Şeptelici Valentina, Ghizea Ilie, Ivanov Alexandra, Tanasiev Neli, Doga Irina.
Elevii clasei a IV-a au confecţionat felicitări cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti ce au fost înmînate copiilor. Aducem sincere mulţumiri părintelui Iulian, pentru susţinea şi ajutorul de a încălzi moral şi a sprijini aceste familii acum şi-n continuare. Sperăm că atmosfera de sărbătoare să predomine în aceste familii şi încrederea în ziua de miine să nu dispară şi să promovăm atitudinea grijulie faţă de copiii cu CES.
 

Bejenari Elena,

Liceului Teoretic “Vlad Ioviţă”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

“E pace-n cer şi pe pămînt adus-a zilei învierii” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta