Harta site-ului
Ajutor
Drumuri renovate în localitățile raionului Dubăsari cu susținerea Președintelui și a Consiliului raional
Drumuri renovate în localitățile raionului Dubăsari cu susținerea Președintelui și a Consiliului raional

În perioada 12-19 octombrie curent, în mai multe localități din raionul Dubăsari, cu susținerea Președintelui raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, a Consiliului raional Dubăsari, administrațiilor publice locale de nivelul I și a consilierilor raionali și locali au fost efectuate lucrări de renovare a drumurilor. Primele lucrări de reparație au început în satul Molovata Nouă și au continuat în comuna Cocieri și Molovata. Porțiunile de drum renovate vor facilita accesul cetățenilor la instituțiile de menire socială. De menționat, este faptul că Președintele raionului, însoțit de colaboratori din cadrul Consiliului raional, personal, s-a deplasat în teritoriu pentru a monitoriza mersul și calitatea lucrărilor, respectarea întocmai a normelor prevăzute pentru procesul de asfaltare, de către angajații Î.S. ,,Drumuri Dubăsari”.
Astfel, în satul Molovata Nouă, primar dl Oleg GAZEA, a fost asfaltată porțiunea de drum din preajma Casei de cultură și a Gimnaziului Anatol Codru. Datorită acestor lucrări copiii nu vor mai fi nevoiți să înfrunte glodul pentru a merge la biblioteca publică, sediul căruia este în incinta Casei de cultură, sau în lumea cunoștințelor pentru a culege nectarul înțelepciunii-gimnaziul din localitate.
La Cocieri, primar dna Raisa SPINOVSCHI, de asemenea, la doleanțele cetățenilor comunei, au fost executate lucrări de reparație a drumului de acces către Oficiul medicilor de familie din localitate, cu asfaltarea acestuia. 
,,Împreună cu Consiliul raional, Consiliul local, executăm promisiunile la solicitările locuitorilor, instituțiilor publice fondate de Consiliul raional din teritoriu. Este un exemplu de conlucrare și comunicare cu reprezentanții de la toate formațiunile, în folosul oamenilor. Felicitări pentru Cocieri cu acest eveniment istoric din ultimii 40 de ani!!!”, a conchis dl POLICINSCHI.
Lucrările, în perioada dată, au continuat la Molovata, primar dl Igor BRÎNZĂ. Aici a fost asfaltat drumul de acces către Oficiul medicilor de familie și Stația de urgență, starea căruia de până la renovare era una dezastruoasă. De acum înainte locuitorii din Molovata nu vor mai fi nevoiți să frământe noroiul și apa pe timp de ploaie, pentru a beneficia de servicii medicale de calitate.
Porțiunile date de drum, au ajuns într-o stare deplorabilă din cauza mai multor ploi abundente și au fost reparate din sursele fondului rutier al raionului şi datorită iniţiativei şi susținerii Consiliului raional, Consiliului local, Primăriilor Molovata Nouă, Cocieri și Molovata şi a locuitorilor din localitate.
"Mă bucur că împreună am mai reușit un succes în folosul oamenilor din teritoriu!!! Sper că, împreună cu colegii din cadrul Consiliului raional Dubăsari şi Primării, conducătorii de instituții fondate de Consiliul raional, ce sunt cointeresați, să reușim să reparăm anul acesta şi alte porțiuni de drum de acces", a menţionat dl Grigore POLICINSCHI, Preşedintele raionului Dubăsari, îndemnând locuitorii raionului la responsabilitate, dar şi la mună de calitate şi cu spor.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Drumuri renovate în localitățile raionului Dubăsari cu susținerea Președintelui și a Consiliului raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta