Harta site-ului
Ajutor
Drumuri bune de calitate o prioritate pentru conducerea raionului Dubăsari
Drumuri bune de calitate o prioritate pentru conducerea raionului Dubăsari

Astăzi, 6 iulie curent, președintele raionului Dubăsari, Grigore FILIPOV,  împreună cu specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat vizite de lucru în platoul Cocieri. Scopul vizitei date, a constat în familiarizarea asupra volumului lucrărilor efectuate pe traseul L423 ,,Dubăsari-Cocieri-Roghi”. Lucrările de reparație a porțiunii de drum ce leagă satele Cocieri și Molovata Nouă au startat în luna iunie. Reabilitarea segmentului dat de drum face parte din Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, pentru perioada anului 2020. Lucrările sunt preconizate pe o porțiune de 2,4 km, în sumă de circa 2,8 milioane lei, cu finanțare din fondul rutier.
Atât președintele raionului, specialiștii din domeniu cât și primarul comunei Molovata Nouă dl Oleg GAZEA, au apreciat volumul lucrului efectuat cât și calitatea acestuia. Totodată, a fost remarcat faptul, că succesul privind implementarea proiectului dat se datorează conlucrării dintre APL și APC.
Amintim, că încadrarea în termenii stabiliți, a lucrărilor preconizate, se datorează demersurilor înaintate  de către Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV către Biroul Politici de Reintegrare, Viceprim-Ministrului pentru Reintegrare dna Cristina LESNIC, privind facilitarea deplasării tehnicii speciale și a materialelor de construcție prin vamele transnistriene.
Responsabilul tehnic, dl Mihai NISTREAN, a informat că lucrările de reparație a drumului dat se execută în conformitate cu tehnologia și normele stabilite și se încadrează în termenii prevăzuți anterior, fără careva abateri.
Lucrările de reabilitare a porțiunii de drum  L423 ,,Dubăsari-Cocieri-Roghi” sunt executate în perioada 20 iunie – 30 iulie curent, de către firma ,,Group One” SRL, director Dorin FORTUNA.
Marina LUPAȘCO, programator
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Drumuri bune de calitate o prioritate pentru conducerea raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta