Harta site-ului
Ajutor
Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune "Te Iubesc" cu o singură privire
Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune "Te Iubesc" cu o singură privire

Ziua de 14 februarie este cunoscută ca fiind ziua universală a îndrăgostiţilor. Ce ar putea fi mai drăguţ decît o zi specială dedicată dragostei în care să poţi spune iubitului, soţului, fratelui, mamei cît de mult îi iubeşti?  

Motivul pentru care în această zi sărbătorim iubirea este pentru că aceasta este ziua în care patronul îndrăgostiţilor Sfîntul Valentin a fost executat pentru "crima” de a slăvi iubirea şi tinerii. Iubiţii din toată lumea îşi trimit poeme, felicitări, flori, răvaşe de dragoste, bomboane, etc.

Iubirea e să ştii totul despre cineva şi tot să vrei să fii cu el mai mult decît cu oricine altcineva, iubirea înseamnă să ai încredere în el încît să îi spui toate secretele tale, inclusiv cele de care ţi-e ruşine, iubirea înseamnă să te simţi confortabil şi în siguranţă cu cineva, dar tot să ai fluturi în stomac cînd intră în cameră

Cu acest prilej, Vă dorim să iubiţi şi să fiţi iubiţi, să dăruiţi dragoste în fiecare zi, să aveţi curajul să riscaţi pentru adevărul din inima dvs, să fiţi înconjuraţi doar de oameni simpatici şi dragi inimii.


Cu cele mai frumoase urări,
Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune "Te Iubesc" cu o singură privire - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta