Harta site-ului
Ajutor
DRAGI TINERI DIN RAIONUL DUBĂSARI !
DRAGI TINERI DIN RAIONUL DUBĂSARI !

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Tineretului Vă adresez vouă, celor energici şi curajoşi, sincere urări de bine. Îmi face deosebită plăcere să fac acest lucru deoarece tînăra generaţie este resursa cea mai valoroasă a statului şi cel mai sensibil segment al societăţii, care avansează şi se impune ca un fenomen inedit, că priveşte cu multă speranţă şi optimism în viitor.

Anume voi sunteţi viitorul acestei ţări şi a acestui popor, sunteţi cei ce promovează cele mai frumoase valori şi este în interesul nostru, a autorităţilor publice locale să vă putem oferi o ambianţă prielnică în care mai uşor şi mai liber să puteţi ajunge acolo unde tindeţi. Apreciez la justa valoare energia şi potenţialul creator al Dumneavoastră. Din acest motiv, şi în continuare, vom susţine tinerii întreprinzători în dezvoltarea propriilor afaceri, vom stimula angajarea tinerilor în cîmpul muncii, vom asigura accesul tinerilor la educaţie, la odihnă, la servicii de informare de calitate.

Succesele dumneavoastră sunt rezultatele implicării voastre în viaţa cunoştinţelor şi capacităţilor profesionale pe care noi trebuie să le sporim şi anume, pentru voi sunt realizate astfel de proiecte ca: Şcoala Tânărului Conducător care a trecut cu un mare succes 13 ediţii; diverse proiecte, acţiuni de caritate, activităţi sportive, culturale care au drept scop implicarea tinerilor în viaţa comunităţii.

Noi sîntem mândri că o parte din succesul vostru este rezultatul muncii noastre şi de aceea sîntem pregătiţi şi mai departe pentru conlucrare şi susţinerea dumneavoastră.  Vă doresc să fiţi perseverenţi în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor Dumneavoastră, realizări frumoase şi succese în tot!

Cu deosebit respect

Grigore POLICINSCHI

Preşedintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

DRAGI TINERI DIN RAIONUL DUBĂSARI ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta