Harta site-ului
Ajutor
DRAGI TINERI AI RAIONULUI DUBĂSARI !
DRAGI TINERI AI RAIONULUI DUBĂSARI !

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Tineretului Vă adresez vouă, celor energici şi curajoşi, sincere urări de bine. Îmi face deosebită plăcere să fac acest lucru deoarece tînăra generaţie este resursa cea mai valoroasă a statului şi cel mai sensibil segment al societăţii, care avansează şi se impune ca un fenomen inedit, că priveşte cu multă speranţă şi optimism în viitor.
Tineri fiind, suprimaţi cu îndrăzneală provocările şi obstacolele, savuraţi cu însetare viaţa şi vă credeţi puternici şi temerari, devenind cu fiecare succes, mai tenaci şi mai dedicaţi dorinţelor Dumneavoastră.
Vă doresc ca vitalitatea şi entuziasmul care pulsează frenetic în inimile voastre să nu-şi reducă din intensitate, ci dimpotrivă, să se amplifice şi să vă motiveze continuu. Cred în capacitatea voastră de a vă profila destinul şi de a contribui activ la dezvoltarea comunităţii căreia îi aparţineţi şi care se mîndreşte cu voi.
Apreciez la justa valoare energia şi potenţialul creator al Dumneavoastră. Din acest motiv, şi în continuare, vom susţine tinerii întreprinzători în dezvoltarea propriilor afaceri, vom stimula angajarea tinerilor în cîmpul muncii, vom asigura accesul tinerilor la educaţie, la odihnă, la servicii de informare de calitate.
Cu această deosebită ocazie, permiteţi-mi să vă aduc cele mai frumoase urări de sănătate şi noi performanţe. Vă doresc să fiţi perseverenţi în realizarea aspiraţiilor şi scopurilor Dumneavoastră,  să vă însoţească mereu succesul, bucuria noilor realizări şi buna-dispoziţie.

Cu respect,

Preşedintele raionului Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

DRAGI TINERI AI RAIONULUI DUBĂSARI ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta