Harta site-ului
Ajutor
Dragi prieteni, Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari !
Dragi prieteni, Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari !

Anul Nou 2012 bate cu insistenţă la porţile noastre. Să le lăsăm larg deschise, căci îl aşteptăm să ne vină cu mult bine, lumină, împăcare, linişte în sufletele şi casele noastre, cu noi obiective pentru prosperare, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai şi activitate, cu noi speranţe într-un viitor frumos al raionului şi al ţării.

Vă mulţumim pentru truda Dumneavoastră în anul 2011, pentru realizările notorii care au fost înregistrate în toate domeniile de activitate, că aţi ţinut piept cu demnitate tuturor greutăţilor, intemperiilor vremii, asigurînd continuitate în tot ceea ce a fost frumos şi bun în anul precedent.

Mizăm mult pe acest spirit de echipă, pe această conlucrare, implicare şi susţinere din partea Dumneavoastră şi în Noul An, fiind siguri că doar împreună vom reuşi.

Noul An 2012 să Vă aducă doar prosperare, bunăstare,  fericire şi noroc, lumina în casele şi sufletele Dumneavoastră, încredere în ziua de mîine atît a raionului, cît şi a ţărişoarei noastre – Moldova, la care ţinem şi o iubim atît de mult.

Într-un ceas bun! La Mulţi Ani! Crăciun Fericit!

Cu respect şi drag pentru Dumneavoastră

Preşedintele raionului, Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dragi prieteni, Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta