Harta site-ului
Ajutor
Dragi elevi, stimaţi părinţi, onoraţi profesori!
Dragi elevi, stimaţi părinţi, onoraţi profesori!

La 31 mai, instituţiile de învăţământ preuniversitar din raionul Dubăsari cu solemnitate desfăşoară careuri dedicate „Ultimului sunet”. Fiecare cadru didactic, părinte, bunel retrăieşte clipele despărţirii de frumoasa şi îndepărtata copilărie, pentru că luminoasa zi, cu flori şi zâmbete, predispune la aceasta, în special pentru pedagogii care a câta oară încearcă emoţii ale clipei despărţirii de discipolii ce le-au devenit scumpi şi dragi pe parcursul anilor de şcoală. Permiteţi-mi, cu acest deosebit prilej de a vă aduce sincere felicitări pentru un an școlar care s-a încheiat cu multe succese, experiențe noi și lecții învățate. Este ziua în care sentimentele de împlinire și mândrie îi copleșește atât pe elevi, cât și pe profesori.
 
Stimaţi profesori! În numele Consiliului raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi zi de zi, pentru dăruirea, patriotismul şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mâine. Îmi exprim respectul şi admiraţia pentru faptul că majoritatea dintre Dumneavoastră aţi manifestat responsabilitate profesională, astfel încât elevii au beneficiat de grija şi atenţia necesară, iar rezultatele muncii depuse fiind observate în succesele înregistrate la examenele de absolvire, la olimpiadele raionale, naţionale şi internaţionale.
 
Dragi elevi! Misiunea voastră este de a învăţa, de a acumula cunoştinţe trainice care vă vor ajuta să alegeţi propriul drum în viaţă. Sărbătoarea ultimului sunet este pentru voi un prilej de evaluare a succeselor obţinute pe parcursul anului şcolar dar şi un imbold de autoperfecţionare. Vă doresc vacanţă plăcută, multe evenimente frumoase pe parcursul verii, astfel încât noul an de studii să vă adune bine odihniţi, întremaţi, cu forţe şi dorinţe pentru acumularea noilor cunoştinţe.
 
Dragi absolvenţi ! Pentru voi, va fi ultimul sunet de clopoţel. În scurt timp veţi păşi emoţionaţi în imensul univers al maturităţii. De aceea vă îndemn să păstraţi sentimentul de mândrie pentru şcoală şi pedagogii voştri. Examenele care vă aşteaptă cer de la voi insistenţă şi seriozitate. Vă doresc succese, să vă confirmaţi performanţele obţinute pe parcursul anilor de studii, inclusiv să vă realizaţi visele şi aspiraţiile pe calea atât de controversată a vieţii. Oricât de anevoioase ar fi cărările destinului, să reveniţi mereu la baştină, la acei care v-au călăuzit în drumul vostru de a deveni buni cetăţeni şi patrioţi ai ţării.
 
Cu deosebit respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Dragi elevi, stimaţi părinţi, onoraţi profesori! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta