Harta site-ului
Ajutor
Doriti sa Va dezvoltati afacerea? Noi Va putem ajuta!
Doriti sa Va dezvoltati afacerea? Noi Va putem ajuta!


        IP “ Incubatorul de Afaceri Dubasari” isi deschide larg  usile pentru  toti cei care doresc sa lanseze sau sa extinda  propria afacere si sa  devina parte a succesului antreprenorial.

    Sa incepi o afacere necesita nu doar munca, ci si motivatie. Si  oricit  de  tare nu ti-ai dori sa obtii un profit serios, uneori iti pierzi speranta. E firesc,  caci o afacere se deosebeste de o  slujba platita tocmai prin faptul ca e  nesigura. Azi esti in top si ai vinzari, in timp ce miine soldul contului bancar poate sa fie 0 (zero). E important si necesar sa ne motivam, sa credem ca orice este posibil. Si ce ar  putea fi mai efficient decit sa luam exemplu de  la alti antreprenori de succes care au realizat “imposibilul” ?!

Există cel puţin 5 motive pozitive pentru a face acest pas, pentru a explora universul micului business, care nu ţin neapărat de raţiuni financiare:

 1. Esti stapinul propriului tau timp
  La început, vei lucra mai multe ore decât eşti obişnuit şi vei câştiga mai puţin decât te aşteptai. Dar dacă depui maximum effort si suflet in ceea ce faci, vei începe să fii stăpânul propriului tău timp şi vei vedea cit de placut e sa ajungi la rezultatele scontate.

   
 2. Ai ceva însemnat de povestit
  Când un antreprenor menţionează cuiva că jobul lui e de fapt să îşi conducă propria afacere, interlocutorul, fascinat, vrea să afle imediat ce face şi mai ales cum face, dar şi cât de uşor sau dificil este.

   
 3.  Mandria
  Când realizezi că ai construit ceva de succes, ai un sentiment extrem de plăcut. Îţi dai seama că ai avut o viziune, ai pus-o în practică şi că îţi poţi culege roadele.

   
 4. Posteritatea
  Dacă eşti doctor, instalator sau şofer de autobuz, e greu să-ţi imaginezi că îţi vei da moştenire mai departe cariera ta către cei dragi. Dar dacă ai o afacere proprie, o poţi transmite cu mindrie următoarei generaţii.

   
 5.  Ai ocazia să faci mult bine
  Ca proprietar de afacere, vei controla traseul profitului şi vei putea alege să aloci o parte din venituri altora. Poţi sponsoriza un act de caritate, o organizaţie non-profit sau pur şi simplu sa ii reinvestesti in economia locala.

Si nu uitati : “Succesul produce alte succese, asa cum banul produce alti bani” .

   Va asteptam : IP “Incubatorul De Afaceri Dubasari”,  str.Ion Creanga 1, s.Cosnita r-n Dubasari

   Petru alte informatii nu ezitati sa ne contactati : 0 (248) 25 568 , GSM 0792 87 547 sau ne scrie-ti la adresa  de  email:  ia.dubasari@mail.ru

                                                                                                 Administrator IP "IARD"    Eugenia Nirca

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Doriti sa Va dezvoltati afacerea? Noi Va putem ajuta! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta