Harta site-ului
Ajutor
Dorin AVXENTIEV din raionul Dubăsari- Campion Mondial la Karate Shotokan
Dorin AVXENTIEV din raionul Dubăsari- Campion Mondial la Karate Shotokan

În perioada 06-08 octombrie curent un  grup de elevi, practicanți ai probei de sport Karate Shotokan, însoțiți de antrenorul dl Nicolae GAZEA, au completat selecționata Republicii Moldova la Campionatul Mondial de Karate Shotokan 2017. Anul acesta luptele pentru titlul de Campion Mondial s-au dat în Ungaria. Tinerii din raionul Dubăsari originari din satele Molovata Nouă și Cocieri s-au întors de la competiții cu următoarele rezultate:
AVXENTIEV Dorin  - locul 1 la proba kumite individual cadeți - 62 kg. Acest frumos rezultat i-a adus lui Dorin pe lângă titlul de Campion European și cel de Campion Mondial.
OPREA Danu- locul 2 la proba kumite individual juniori - 60 kg.
GAZEA Sandu- locul 2 la proba kumite individual kadeți + 70 kg. 
GAZEA Dumitru, GAZEA Nicolae - locul 5 la proba kata echipe seniori.
URSUL Vlad - locul 2 proba kumite kadeti + 60 kg la Cupa Cohai.
Odată întorși, tinerii au hotărât să-și împărtășească emoțiile pozitive și frumoasele rezultate obținute, cu Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI. În cadrul vizitei efectuate, antrenorul echipei, a ținut să-i aducă sincere mulțumiri dlui Președinte pentru susținerea acordată. ,,Dacă până acum nu treceam pe aici înainte de a merge la competiții, de acum, cred că vom forma un obicei de a veni pentru a ne binecuvânta, deoarece susținerea și cuvintele dumneavoastră exprimate înainte de a pleca la lupte, ne-au purtat noroc”, a subliniat dl GAZEA.
La rândul său, dl Președinte, a felicitat tinerii cu frumoasele rezultate obținute aceentând că ,,pe lângă faptul că ați obținut și v-ați demonstrat abilitățile deținute în rândul sportivilor, ați promovat nu numai numele satelor voastre  Molovata Nouă, Cocieri dar și a raionului Dubăsari. Voi promova și voi susține și în continuare, necătând la greutăți, sportul, care reprezintă modul sănătos de viață, oferă posibilitate tinerei generații de a avea o ocupație, să aibă continuitate”, a conchis dl POLICINSCHI.
Totodată, Conducerea raionului Dubăsari, i-a îndemnat pe tineri, ca să fie activi și să se implice în activitățile publice organizate de către Consiliul raional și nu numai, pentru ca rezultatele obținute să fie cunoscute de toți tinerii din raion și ,,nu uitați e greu să obții locul respectiv, dar și mai greu e să-l menții” a subliniat dl POLICINSCHI.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dorin AVXENTIEV din raionul Dubăsari- Campion Mondial la Karate Shotokan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta