Harta site-ului
Ajutor
Donaţie de carte pentru biblioteca din Liceul Teoretic Doroţcaia
Donaţie de carte pentru biblioteca din Liceul Teoretic Doroţcaia

Biblioteca Liceului Teoretic Doroţcaia s-a îmbogăţit anul acesta cu o colecţie de cărţi metodice şi literatură artistică, datorită unei donaţii făcute de către Ştefan Berzan, fost elev al liceului.
Iniţiatorul acestei acţiuni de binefacere este soţia sa, dna Rodica Berzan. „Cărţile sînt în marea majoritate rămase de la tatăl dnei Rodica, Miron Seghei care a fost jurnalist. O parte din cărţi le-a colectat el, altă parte le-a colectat dna Rodica la Moscova şi le-a adus la Chişinău şi, de fapt, ideea să le donăm la liceu a venit tot din partea ei. Sper să fie de folos şi să aveţi cît mai mulţi cititori, elevi iubitori de carte”, acesta este mesajul dlui Ştefan Berzan.
Lotul de cărţi adus în dar este binevenit, cărţile abordînd o varietate de subiecte care cu siguranţă vor atrage interesul şi curiozitatea elevilor.
Liceul Teoretic Doroţcaia aduce sincere mulţumiri pentru acest gest frumos prin care a dăruit elevilor unele din cele mai de preţ lucruri pe care le poate dobîndi un om: educaţia şi cultura.

Eudochia Grigoriev, bibliotecar LT Doroţcaia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Donaţie de carte pentru biblioteca din Liceul Teoretic Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta