Harta site-ului
Ajutor
Domeniul asociativ din teritoriul raionului Dubăsari în vizorul Președintelui raionului
Domeniul asociativ din teritoriul raionului Dubăsari în vizorul Președintelui raionului

La data de 14 martie curent, în a doua jumătate a zilei, Președintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a efectuat o vizită de lucru în cadrul IP Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari din comuna Coșnița, în scopul de a monitoriza activitatea agentului economic ICS “Steaua Reds” S.A, care își desfășoară afacerea în cadrul instituției date.
Fabrica a început activitatea secției de producere din data de 21.01.2019, și se bazează pe confecționarea unui spectru larg de haine tricotate pentru bărbați, femei și copii. La începutul activitățiii sale, în câmpul muncii au fost angajate doar 6 persoane, acum la moment întreprinderea dată se bucură de 25 de lucrători, fapt ce a generat necesitatea lărgirii spațiului destinat secției de producere.
Astfel, Președintele raionului împreună cu Vicepreședintele dl Valeriu SANDUL, Șef Direcție economie, buget și finanțe dna Lilia CAZAC și specialiștii din cadrul Consiliului raional Dubăsari, au analizat starea spațiilor oferite de către administrația IP Incubatorul de Afaceri și au discutat cu dna Violeta COJOCARU, director executiv ICS ”Steaua Reds” SA referitor la aspectele cele mai importante ce țin de funcționarea cât mai eficientă a întreprinderii date.
Domnul Grigore POLICINSCHI  a salutat toate doamnele și le-a felicitat cu recenta sărbătoare a feminității, menționând că ” femeia rămâne a avea cel mai important rol în crearea unei societăți prospere, cultă și sănătoase”.
Totodată, dumnealor au discutat despre importanța creării noilor locuri de muncă, ce vor contribui la noi venituri în bugetul local al comunei Coșnița și aspectul unei colaborări cât mai strânse între administrația publică locală.
Președintele raionului a mulțumit  dnei Violeta COJOCARU pentru această posibilitate  acordată locuitorilor raionului Dubăsari de a avea un loc de muncă acasă și de a nu pleca peste hotare, i-a dorit mult succes în extinderea afacerii, noi realizări și prosperitate.
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Domeniul asociativ din teritoriul raionului Dubăsari în vizorul Președintelui raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta