Harta site-ului
Ajutor
Doi agenți economici vor beneficia de subvenții pentru realizarea proiectelor de inițiative locale
Doi agenți economici vor beneficia de subvenții pentru realizarea proiectelor de inițiative locale

La data de 22 martie curent, Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari  a desfășurat ședința  Comitetului de evaluare a dosarelor solicitanților de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale conform art.40 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj.
 Membrii Comitetului, în componența Lilia Cazac, șef Direcție economie, buget și finanțe, Galina Sandu, administrator Incubatorul de Afaceri din Raionul Dubăsari, Sergiu Guvir, șef Secție agricultură și cadastru, Eugen Botnari, șef Direcție asistență socială și protecția familiei și Tatiana Iasciuc, șef Secție ocuparea forței de muncă Dubăsari au examinat și evaluat dosarele a doi agenți economici din s. Ustia, SRL Lungu Service și din s. Marcăuți, SRL Oleandra Company.
Conform Planurilor de afaceri, unitățile economice vor realiza investiții în echipament și utilaj tehnic, ce va permite crearea a trei locuri de muncă noi în mediul rural.
Ședința Comitetului de evaluare s-a finalizat cu aprobarea Planurilor de afaceri și luarea deciziei cu privire la acordarea subvenției.
Solicitanții de subvenție urmează să realizeze investițiile expuse în planurile de afaceri drept rezultat fiind crearea și angajarea persoanelor la locurile noi de muncă create, acestea fiind selectate din rândul șomerilor înregistrați la subdiviziune.
 
Tatiana IAŞCIUC,
șef SOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Doi agenți economici vor beneficia de subvenții pentru realizarea proiectelor de inițiative locale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta