Harta site-ului
Ajutor
Dl Svetlicenco Procopii, veteran al marelui război mondial la frumosul jubileu de 90 de ani
Dl Svetlicenco Procopii, veteran al marelui război mondial la frumosul jubileu de 90 de ani

Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a efectuat o vizită la domiciliu în s.Doroţcaia la dl Svetlicenco Procopii, Veteran al Marelui  război pentru Apărarea Patriei 1941-1945, pentru a adresa personal un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii frumoasei vîrste de 90 de ani.
Cu alese sentimente de stimă şi consideraţie, conducerea raionului Dubăsari adresează cele mai calde şi sincere urări de sănătate, bucurii şi împliniri frumoase alături de cei dragi dumneavoastră, însoţite de tradiţionala urare La mulţi ani!
Dorim ca şi în următorii ani, onorabila dumneavoastră vârstă şi experienţă de viaţă să fie pildă pentru următoarele generaţii, iar înţelepciunea ostaşului veteran să fie primită de către urmaşi.
Cuvinte pline de emoţie  adaugă şi conducerea direcţiei Asistenţă Socială, adresînd şi ei un mesaj de felicitare "Ați parcurs acești ani cu demnitate fiind, exemplu copiilor, tuturor celor care vă înconjoară .La această vîrstă puteți să vă mîndriți de  familia Dumneavoastră ,de copii, nepoți, strănepoți. Din partea APL ,AS , prietenii care ați luptat înpreună ,vă dorim sincere urări de sănătate, bucurie , să-i aveți  mereu alături pe cei dragi, să vă bucurați din plin de viață și de dragostea celor apropiați. Vă dorim în această zi un mare  LA  MULȚI  ANI.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dl Svetlicenco Procopii, veteran al marelui război mondial la frumosul jubileu de 90 de ani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta