Harta site-ului
Ajutor
Distincție de Stat pentru Doamna Maria Jimbei
Distincție de Stat pentru Doamna Maria Jimbei

 
    În conformitate cu decretul  Preşedintelui Republicii Moldova nr. 481 din 25.01.2013 privind conferirea de distincţii de stat a unor funcţionari publici, în temeiul art. 88 lit. a) din Constituţia Republicii Moldova şi al Legii cu privire la distincţiile de stat ale Republicii Moldova, pentru munca îndelungată şi prodigioasă în organele administraţiei publice locale, contribuţie la promovarea transformărilor social-economice şi activitate organizatorică intensă, Dnei Maria Jimbei – vicepreşedinte al raionului Dubăsari, i-a fost conferit Ordinul „Gloria Muncii”. 
    Astfel, în cadrul ședinței operative, Președintele raionului, dl Grigore Policinschi, a menționat că  este o mare onoare şi o mare responsabilitate - o Distincţie de Stat, acest lucru marchează nu doar persoana celui distins, ci şi contextul în care s-a format şi în care a obţinut rezultate de excelenţă.
Prin urmare, colegii din cadrul Autorității executive din subordinea Consiliului raional îi aduc dnei Maria Jimbei sincere felicitări cu această ocazie, se bucură pentru Dumneaei şi îi doresc noi şi frumoase realizări în activitatea profesională. 
Decretul cu nr. 481 – VII din 25 ianuarie 2013 a fost publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova Nr. 22 – 25 art. Nr. 92.
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Distincție de Stat pentru Doamna Maria Jimbei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta