Harta site-ului
Ajutor
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului în vizită de lucru la gimnaziul din s. Ustia
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului în vizită de lucru la gimnaziul din s. Ustia

Una dintre problemele stringente cu care se confruntă instituţia de învăţământ din s. Ustia este acoperişul gimnaziului.
În urma adresării parvenite din partea directorului instituţiei, dna Valentina Tomaş, specialiştii din cadrul Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului au efectuat,  la data de 10 februarie curent, o vizită de lucru întru monitorizarea şi evaluarea stării tehnice a  acoperişului şarpant.
În urma inspectării, grupul de lucru format din managerul  instituţiei, dna V. Tomaş, colaboratorii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, şef Direcţie dna E. Nicolaev,  şef ajunct Z. Sîreţanu şi specialist principal dl I. Isacov, a indentificat că,  acoperişul  şarpant  al blocului de studii  nu corespunde cu cerinţele normative  în construcţie.
În cadrul întrunirii au fost stabilite următoarele priorităţi:
1) Efectuarea expertizei privind starea tehnică a acoperişului;
2) Elaborarea proiectului tehnic pentru reparaţia acoperişului;
3) Evaluarea volumelor de lucrări pentru termoizolarea  faţadei.
De asemenea,   amintim că la gimnaziul Ustia, cu suportul Fondului pentru Eficienţă Energetică  şi contribuţia Consiliului raional Dubăsari, au fost schimbate ferestrele,  însă pentru implementarea cu succes a proiectului  ce prevede conservarea energiei termice în interior, sunt necesare executarea lucrărilor de termoizolare a faţadei. O soluţie pentru executarea acestor lucrări ar fi adresarea repetată a directorului instituţiei la Fondul de Eficienţă Energetică pentru extinderea contractului, de alocare a surselor financiare suplimentare.  
                                                                                 Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului în vizită de lucru la gimnaziul din s. Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta