Harta site-ului
Ajutor
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului din cadrul Consiliului raional Dubăsari prezentă la cea de-a XXII-a ediție a expoziției „Moldconstruct-2017"
Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului din cadrul Consiliului raional Dubăsari prezentă la cea de-a XXII-a ediție a expoziției „Moldconstruct-2017"

Colaboratorii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, din cadrul Consiliului raional Dubăsari, pe data de 23.03.2017, au participat la un seminar de instruire cu tematica „Priorităţi  în domeniul construcţiilor şi dezvoltării regionale", organizat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor. În cadrul seminarului, specialiștii ministerului au prezentat situația în domeniul construcțiilor din țara noastră, au discutat despre normele și prevederile legale în construcții, precum și au subliniat obiectivele Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională. Totodată, în cadrul seminarului au fost abordate și subiectele ce țin de politica statului în asigurarea cu locuințe, cerințele minime privind eficiența energetică a clădirilor și normativele în construcții.
Mai târziu, coloboratorii au vizitat cea de-a XXII-a ediție a expoziției „Moldconstruct-2017"care reprezintă  cea mai largă gamă de materiale în construcţii şi comunicaţii inginereşti, inclusiv mijloace tehnice speciale de pe piața din Republica Moldova.
Vrem să menţionăm că expoziția constituie o oportunitate pentru noi  în vederea familiarizării cu noile tehnologii, materiale de construcții noi, procedurile de achiziţii publice și cunoașterea legislației în domeniu. 
 
Eudochia NICOLAEV,
şef Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului din cadrul Consiliului raional Dubăsari prezentă la cea de-a XXII-a ediție a expoziției „Moldconstruct-2017" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta