Harta site-ului
Ajutor
Din 18 mai începe Campionatul raional la fotbal, ediţia 2014
Din 18 mai începe Campionatul raional la fotbal, ediţia 2014

În scopul popularizării fotbalului în rîndurile cetăţenilor raionului Dubăsari, ridicării nivelului de pregătire profesionistă a fotbaliştilor, dezvoltării şi promovării culturii şi fizice şi a sportului, a modului sănătos de viaţă în rîndul tinerilor, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a emis o dispoziţie cu privire la organizarea şi desfăşurarea campionatului raional de fotbal, ediţia 2014.

Conform dispoziţiei date, campionatul se va desfăşura în perioada 18.05.2014-12.10.2014 în localităţile din teritoriu. Respectiv, autorităţile publice locale de nivelul I se obligă de a aloca sursele financiare  necesare din bugetele locale pentru participarea echipei din localitate la campionatul nominalizat, de a contribui la formarea echipelor fotbalistice conlucrînd cu persoane fizice şi juridice din teritoriu, de a asigura participarea echipelor locale la campionat, inclusiv cu echipament sportiv şi deplasarea acestora, de a întreprinde măsurile necesare în vederea amenajării stadioanelor şi a terenurilor sportive pentru desfăşurarea  eficientă a meciurilor de fotbal, ţinînd cont de prevederile regulamentului Campionatului  raional de fotbal.

La fel, Inspectoratul raional de poliţie Dubăsari va asigura ordinea publică iar IMSP Centru de Sănătate Dubăsari va asigura asistenţa medicală în cadrul meciurilor. Organizarea şi desfăşurarea  eficientă  a campionatului raional de fotbal se pune în seama Direcţie cultură şi Turism, Şcolii raionale Sportive şi Asociaţiei raionale de fotbal.

Prin Dispoziţia respectivă a fost aprobat şi graficul de desfăşurare a Campionatului raional la fotbal:

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Din 18 mai începe Campionatul raional la fotbal, ediţia 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta