Harta site-ului
Ajutor
Difuzarea unui film istoric la gimnaziul Pohrebea
Difuzarea unui film istoric la gimnaziul Pohrebea

La data de 10 septembrie curent, conform planului de activitate al Serviciului promovarea politicilor de tineret în colaborare cu Direcţia învăţămînt, tineret şi sport  şi reieşind din bilunarul „Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uită”, în gimnaziul Pohrebea a avut loc o difuzare de film istoric ”Судьба человека” La activitate au participat clasa a IX-a, elevii fiind  foarte încîntați de idee cu atît mai mult că difuzarea a avut loc chiar în cadrul orei de istorie. Scopul activităţii a fost promovarea patriotismului, demnităţii, valorilor sociale, deoarece filmele istorice despre război sunt o lecţie care nu se învaţă la şcoală, sunt o lecţie reală despre tragedia anilor de război şi momentele de groază prin care au trecut victimele celui de-al II-lea Război Mondial.

La finele vizionării, tinerii  şi-au expus părerea vizavi de materialele difuzate, precum şi momentele cheie care i-au marcat cel mai mult.

Astfel de activităţi sunt benefice, datorită faptului că tînăra generaţie are posibilitatea să vadă războiul şi din alt punct de vedere nu doar din cărţi şi din ceea ce învaţă la lecţii. Este de datoria tinerilor să manifeste interes faţă de ceea ce a fost pentru că altfel nu ar fi fost pace pe pămînt.

 Bolgari Doina- specialist domeniul tineret, platoul Coșnița

 

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Difuzarea unui film istoric la gimnaziul Pohrebea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta