Harta site-ului
Ajutor
Dialogul și conlucrarea între autorități constituie un instrument important în dezvoltarea localităților
Dialogul și conlucrarea între autorități constituie un instrument important în dezvoltarea localităților

Importanța colaborării dintre autoritățile publice locale și societatea civilă rămâne a fi un subiect important în promovarea politicilor publice relevante de către conducerea raionului Dubăsari. Colaborarea dintre autoritățile publice și societatea civilă este fundamentală pentru dezvoltarea de politici relevante pentru cetățeni. 
Acest subiect vital pentru dezvoltarea raionului dar și a încrederii cetățenilor în instituțiile publice a fost abordat, în cadrul vizitei de lucru în comuna Molovata Nouă a dlui președinte Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintelui raionului, responsabil de domeniul agricol dl Alexandru REUL, și dna Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, pe data de 4 martie curent. Consolidarea și dezvoltarea continuă a unui dialog constructiv rămâne în continuare primordială întru buna guvernare a raionului Dubăsari și localitățile din componența acestuia.
Discuțiile în mare parte s-au axat pe problemele cu care se confruntă primăria, instituțiile din teritoriul localității în prestarea serviciilor de calitate pentru cetățeni. Ulterior, însoțiți de primara localității dna Marina GAZEA au vizitat obiectele de menire socială din sat și au purtat discuții cu gazdele acestora.
Vizitele și întrunirile date sunt un instrument de deschidere și colaborare între autorități pentru a depăși unele situații și soluționa prompt problemele cetățenilor.
Comuna Molovata Nouă, în componența căruia intră și s. Roghi, este situat pe malul stâng al Nistrului, fiind puntea de legătură pentru o bună parte din locuitori și vizitatori cu malul drept.
 Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Dialogul și conlucrarea între autorități constituie un instrument important în dezvoltarea localităților - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta