Harta site-ului
Ajutor
Dezbateri publice cu subiectul: Durabilitatea și funcționalitatea Serviciului social ”Echipă mobilă”
Dezbateri publice cu subiectul: Durabilitatea și funcționalitatea Serviciului social ”Echipă mobilă”

La data de 6 iunie curent, în cadrul Asociației Obștești ”Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin” din or. Criuleni au avut loc dezbateri publice, cu scopul de a promova forma optimală de funcționare a Serviciului social ”Echipă Mobilă” la nivel de raionul Criuleni.

Asociația sus numită are ca scop promovarea și realizarea ideii incluziunii în procesul educațional și în societate a copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale, a persoanelor în etate și cu dizabilități.

La acest eveniment au participat specialiști din cadrul Asociației, șefa Direcției Asistență Socială or. Criuleni, asistentul social ”Echipă  mobilă” r-ul Dubăsari, șeful serviciului ”Echipă Mobilă” r-ul Orhei, specialiști ai ”Echipei Mobile” din or.Criuleni.

Au fost discutate mai multe subiecte printre care se enumeră:

  • Strategia de dezvoltare a serviciului ”Echipă Mobilă” în cadrul Asociației Obștești ”Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin”;
  • Strategia de transmitere la stat a serviciului ”Echipă Mobilă”, model dezvoltat de A.O ”FCPS”.

Specialiștii din cadrul Serviciului social ”Echipă Mobilă” din raioanele Dubăsari și Orhei au relatat despre: potențialii beneficiari ai serviciului, criteriile de selecție , costuri, gradul de pregătire și motivare, succesele și insuccesele cu care se confruntă ș.a.

Sunt binevenite asemenea activități și sperăm pe viitor la o bună conlucrare și colaborare cu specialiștii din cadrul Asociației Obștești ”Femeia și Copilul – Protecție și sprijin”.

                                                                                                             Maslenco Ana - asistent social ”Echipă mobilă”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dezbateri publice cu subiectul: Durabilitatea și funcționalitatea Serviciului social ”Echipă mobilă” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta