Harta site-ului
Ajutor
Desfăşurarea sărbătorii raionale „ Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare „
Desfăşurarea sărbătorii raionale „ Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare „

 Pe data de 21.11.2014, în incinta  Casei raionale de cultură din com. Coşniţa, a avut loc marcarea sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare”
    La sărbătoare ne-au onorat cu prezenta: preşedintele raionului, dl Grigore Policinschi, vicepreşedintele raionului d-na Maria Jimbei, conducători ai serviciilor desconcentrate din raion, primari ai localităţilor, veterani ai muncii din sectorul agrar şi conducători ai gospodăriilor agricole, împreună cu angajaţi ai acestora, care a fost întîmpinaţi  cu pîine şi sare, după obiceiul tradiţional moldovenesc. 
  În deschiderea sărbătorii, dl  Sergiu Guvir, şef interimar al Direcţiei agricultură şi cadastru, a prezentat o informaţie privitor la aspectul activităţii în ansamblu a sectorului agrar din raion, a felicitat agricultorii cu ocazia sărbătorii profesionale, dorind un an bun agricol, luînd ca bază finalizarea arăturii de zăble şi starea satisfăcătoare a sămănăturilor de toamnă.
  Pe parcurs conducerea raionului a felicitat călduros, din partea Consiliului raional,  pe toţi agricultorii raionului, veteranii muncii, care depun o muncă asiduă în creşterea la tot ce avem pe masă, munca nobilă de a creşte pîinea. 
Dl Valeriu Berzan, secretarul Consiliului raional, a dat citire Dispoziţiei vicereşedintelui raionului, privitor la desemnarea celor mai buni agricultori şi a veteranilor din agricultură, cu înmînarea Diplomei de onoare a Consiliului raional şi  cadourilor de preţ.
 Sărbătoarea a culminat cu  un concert festiv, susţinut de renumitele compozitoare  şi interprete,  doamnele Maria Stoianov şi Daria Radu.
  În final, vrem să aducem sincere mulţumiri celor ce au contribuit la organizarea şi petrecerea sărbătorii noastre, fără de care nu am fi atins scopul principal – crearea unei atmosfere de sărbătoare pentru agricultorii din raion, care activează în condiţii de loc uşoare, ţinînd cont de mai multe situaţii încordate cu care aceştia se confruntă permanent.

                            Marina Dicusar, specialist principal,
                      Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Desfăşurarea sărbătorii raionale „ Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare „ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta