Harta site-ului
Ajutor
Desfăşurarea Concursului republican "Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii".
Desfăşurarea Concursului republican "Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii".

Ministerul Economiei informează că în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 685 din 13.09.2012 „ Cu privire la aprobarea Strategiei de dezvoltare a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii pentru anii 2012-2020”, la începutul lunii noiembrie 2015, în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, va avea loc ceremonia de decernare a distincţiilor şi premiilor pentru învingătorii Concursului republican „ Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”.  Participanţii la concurs trebuie să completeze cererea şi fişa de participare.

Pentru detalii apelaţi numărul de telefon 024844746 – Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere, Consiliul raional.

În scopul examinării în timp a cererilor depuse de solicitanţi pentru participare la concursul republican şi a executării în timp a procedurilor de identificare a învingătorilor concursului, solicităm prezentarea informaţiei, în termen pînă la 10 septembrie 2015.

Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Desfăşurarea Concursului republican "Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii". - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta