Harta site-ului
Ajutor
Deschiderea sezonului estival 2014 la COCT "Prietenia"
Deschiderea sezonului estival 2014 la COCT "Prietenia"

 Tabăra este posibilitatea cea mai accesibilă de formare a caracterului copilului dumneavoastră, prin faptul că mediul este prietenos şi sănătos: natură, copii de aceeaşi vărstă, educatori cu studii în psihopedagogie, regim  şi alimentare sănătoasă. Pentru copii, tabăra e un prilej perfect de a socializa într-un mediu străin care nu se compară cu şcoala.
Astfel  la data de 10 iunie curent  a început activitatea  pentru  sezonul estival  2014  a Centrului de odihnă pentru copii şi tineret  „Prietenia „ din s. Coşniţa. Deschiderea  primului sejur  s-a inaugurat printr-un concert unde au participat toţi cei 225 de copii care se odihnesc la moment în această tabăra. Oaspetele  de onoare la manifestaţie  a fost Preşedintele raionului Dubăsari , dnul Grigore Policinschi, care a venit cu un cuvînt de salut, dorindu-le odihnă plăcută şi atenţionînd să aibă grijă de sănătatea lor. Deasemenea la concert au fost prezenţi  colaboratorii Consiliului raional Dubăsari: Direcţia învăţămînt tineret şi sport, Direcţia cultură şi turism, Centrul multifuncţional pentru copii şi tineret şi administraţia taberei care a venit  cu urări de bine şi totodată  cu un instructaj în ceea ce priveşte regulile de conduită pe teritoriul taberei.  Concertul s-a derulat prin numeroase numere artistice prezentate de către fiecare detaşament în parte, dansuri , cîntece, poezii, ghicitori, concursuri mult har şi voie bună.  
Momentele petrecute în tabără sunt de neînlocuit cu cele din timpul anului, aici se încheagă relaţii de prietenie atmosfera este deschisă, veselă şi prietenoasă, unde se zidesc întîmplări înteresante. Astfel tabăra  „Prietenia” v-a rămîne ca o amintire extrem de plăcută în copilăria oricărui copil care a fost pe aici.

 

                                                                             

 

                                                                               Ilievici Ana - metodist coordonator în programe de orientare profesională

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Deschiderea sezonului estival 2014 la COCT "Prietenia" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta