Harta site-ului
Ajutor
Deschiderea „Parcului Generațiilor” în s. Oxentea
Deschiderea „Parcului Generațiilor” în s. Oxentea

La 18 septembrie, viceministrul mediului Dorin Dușciac a participat la deschiderea „Parcului Generațiilor”, amenajat în curtea Gimanziului din s. Oxentea, r. Dubăsari. La eveniment au mai participat reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, primăriei locale, dar și numeroși elevi și părinți din localitate. 
Proiectul de amenajare a „Parcului Generațiilor” a fost implementat de către Asociația Părinților și Pedagogilor ”Dacia” din s. Oxentea, cu suportul financiar al Fondului Ecologic Național în mărime de 100 000 lei.  La realizarea proiectului au mai contribuit și Consiliul raional Dubăsari (10000 lei), Consiliul local Oxentea (20000 lei), APP ”Dacia” (13500 lei), precum și cetățeni și elevi ai satului.
În cadrul proiectului au fost plantați arbori şi arbuști decorativi, atît cu frunza căzătoare, cu diverse forme a coroanei, cît și cu frunza veșnic verde, asigurîndu-se o diversitate bogată de specii şi varietăți de plante. Totodată, au fost create rondouri cu flori, au fost instalate bănci, urne pentru gunoi, diverse elemente decorative arhitecturale.

Elena Gheorghița, redactor

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Deschiderea „Parcului Generațiilor” în s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta