Harta site-ului
Ajutor
Deschiderea oficială a întreprinderii "Slava Comerţ" SRL
Deschiderea oficială a întreprinderii "Slava Comerţ" SRL

La data de 01 martie curent, în com. Coşniţa a fost marcată deschiderea oficială a unităţii comerciale „Slava Comerţ” SRL, Administrator Tcaci Veceslav. Întreprinderea a fost fondată în anul 2011, însă la moment şi-a extins activitatea prin crearea unui Market cu un asortiment foarte vast.
Domeniul de activitate al întreprinderii este comercializarea materialelor de construcţie, mărfurilor de uz casnic, tehnică ş.a. În cadrul întreprinderii sunt angajaţi 10 lucrători, fiind un  avantaj pentru raion deoarece  activitatea sa va duce la creşterea economică şi micşorarea şomajului în rândul locuitorilor.
La evenimentul dat  au fost invitaţi Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, însoțit de primarul com. Coşniţa, dl Gafeli Alexei şi specialişti din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
Administratorul entităţii, dl Veceslav Tcaci a făcut o prezentare a întreprinderii, cu ce se ocupă în prezent şi ceea ce planifică să realizeze pe viitor.
Cu un cuvânt de felicitare a venit și dl Gr. Policinschi, Preşedintele raionului, care a urat mult succes şi a menţionat importanţa agentului economic atât pentru localitatea Coşniţa cât şi pentru întreg raionul.
De asemenea cu o urare a venit  şi dl A. Gafeli, primarul comunei Coşniţa.
Îi urăm agentului economic mult succes şi o afacere cât mai prosperă.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Deschiderea oficială a întreprinderii "Slava Comerţ" SRL - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta