Harta site-ului
Ajutor
Deschiderea expoziţiilor Mold Construct şi MoldEnergy 2013 la MOLDEXPO
Deschiderea expoziţiilor Mold Construct şi MoldEnergy 2013 la MOLDEXPO

Pe 20 martie a.c., la Moldexpo şi-au început lucrările două din cele mai importante evenimente expoziţionale ale anului -  Expoziţia Internaţională Specializată de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcţii MOLDCONSTRUCT (ediţia a XVIII-a) şi Expoziţia Internaţională Specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului MOLDENERGY (ediţia a XVII-a).

În cadrul deschiderii oficiale  a acestor evenimente de referinţă pentru sectorul de construcţii şi energetic al ţării Sergiu Ciobanu, Viceministrul Economiei al Republicii Moldova, a salutat din partea Guvernului şi a Ministerului Economiei participanţii, organizatorii şi vizitatorii expoziţiilor. Menţionând faptul că eficienţa energetică se află pe linia de priorităţi absolute ale Guvernului, Viceministrul a subliniat  că o parte importantă  a expoziţiei MoldEnergy este dedicată tehnologiilor de ultimă oră, menite să contribuie la eficientizarea producerii şi consumului energiei.

În continuare Anatolie Zolotcov, Viceministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor al Republicii Moldova,  a subliniat importanţa expoziţiei MoldConstruct pentru sectorul de profil nu doar la capitolul informare, prezentare şi extindere a unor relaţii de colaborare, dar şi în domeniul schimbului eficient de bune practici în construcţii,  asigurând în rezultat implementarea unor noi standarde de calitate şi eficienţă.

Din partea Consiliului raional Dubăsari la expoziţie s-au deplasat şi colaboratorii Direcţiilor responsabile de dezvoltare economică şi construcţie. Printre standurile expuse aceştia au remarcat în special mini-sistemele de epurare a apei şi cele de aprovizionare cu energie pe bază de tuburi şi panouori solare.


Expozițiile  MoldConstruct şi MoldEnergy se desfăşoară  în perioada 20-23 martie 2013, în 3 pavilioane Moldexpo şi în aer liber.

Program:
20-22 martie -10.00-18.00.
23 martie - 10.00 - 16.00.Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Deschiderea expoziţiilor Mold Construct şi MoldEnergy 2013 la MOLDEXPO - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta