Harta site-ului
Ajutor
Derularea lucrărilor de drumuri în satele Molovata și Molovata Nouă
Derularea lucrărilor de drumuri în satele Molovata și Molovata Nouă

La 27 iulie 2018 reprezentanții Administrației publice centrale a drumurilor împreună cu reprezentanții Administrației publice locale de nivelul II și I, președintele raionului Dubăsari dl. Grigore Policinschi, primarii localităților Molovata și Molovata Nouă, consilieri raionali, locali, specialistul în dezvoltarea gospodăriei comunale și drumuri, cu reprezentanții Antreprenorului S.A. ”Drumuri-Criuleni”, responsabili de executarea lucrărilor, au realizat o vizită de lucru în satele Molovata și Molovata Nouă în scopul monitorizării derulării lucrărilor de reabilitare a drumurilor locale în cadrul Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2018 adoptat de Guvernul Republicii conform Hotărârii de Guvern Nr. 225 din  12.03.2018.
Vizita s-a soldat cu stabilirea sarcinilor, de finisare a lucrărilor nu mai târziu de 4 august curent și executarea acceselor către instituțiile publice din teritoriu. Totodată, au fost rezolvate și aduse de comun acord unele divergențe ce țin de realizarea anumitor porțiuni de drum.
În cadrul întâlnirii reprezentanții instituțiilor publice din teritoriu și mai mulți locuitori,  și-au expus mulțumirea reprezentanților Guvernului pentru inițiativa și lansarea acestui Program, absolut necesar pentru dezvoltarea durabilă, în toate localitățile din țară.
Dl. Gr. Policinschi a adus felicitări locuitorilor, menționând că drumurile renovate totuși aduc oamenilor o speranță de schimbare a vieții de la sate spre bine, și că rămâne să renaștem cultura la trafic, respectul pentru lucrurile frumoase și să asigurăm o continuitate la acest proiect cu implicare fiecărui cetățean.
 

Aliona SIROTILO,
specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale și drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Derularea lucrărilor de drumuri în satele Molovata și Molovata Nouă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta