Harta site-ului
Ajutor
DEMAREAZĂ OPERAȚIUNEA ,,GRIJA”
DEMAREAZĂ OPERAȚIUNEA ,,GRIJA”

În perioada 1iunie- 31 august 2015, pe întreg teritoriul ţării, Inspectoratul General al Poliţiei  desfăşoară operaţiunea „Grija”. Aceasta are drept scop prevenirea şi combaterea delicvenţei juvenile, traumatismului de diferit gen în rândul copiilor şi a infracţiunilor comise împotriva lor, asigurarea securităţii copiilor în perioada vacanţei de vară.

Pe parcursul perioadei vizate, angajații Inspectoratului de poliție Dubăsari, vor asigura continuitatea Campaniei Naţionale de informare „Un copil informat - Un copil protejat”, cu desfăşurarea în taberele de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor, a activităţilor cu caracter educativ – informativ „În vacanţă alegem siguranţă”.
De asemenea, angajaţii poliţiei și angajaţii Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţiilor Excepţionale vor desfăşura activităţi de monitorizare a securităţii copiilor în cadrul taberelor de odihnă și vor informa copiii despre regulile de apărare împotriva incendiilor şi regulile de comportament pe apă etc.

Totodată, în perioada menționată vor fi organizate razii în instituţiile de agrement şi locurile de concentrare a minorilor, inclusiv pe timp de noapte, pentru a depista copiii aflaţi fără supravegherea părinţilor, precum şi a documenta cazurile de comercializare către minori a țigărilor şi băuturilor alcoolice.

Pe perioada desfășurării operațiunii, polițiștii vor oferi copiilor pliante informative cu date de contact şi cu recomandări privind pericolul neglijării şi lăsării copiilor fără supraveghere.

Olga Rotaru,

Inspector Superior al Biroului Siguranță Copii al IP Dubasari,

 locotenent de poliție

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

DEMAREAZĂ OPERAȚIUNEA ,,GRIJA” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta