Harta site-ului
Ajutor
Delincvența juvenilă discutată cu elevii liceelor Coșnița și Doroțcaia
Delincvența juvenilă discutată cu elevii liceelor Coșnița și Doroțcaia

La data de 13 noiembrie 2017, Doni Corneliu, coordonatorul proiectului EduJust, însoțit de Rotaru Olga, specialist superior Biroul Siguranță Copii și Leahu Tatiana, specialist principal Serviciul Prevenire din cadrul Inspectoratului General de Poliție s-au deplasat în raionul Dubăsari, unde au desfășurat două sesiuni informative despre delincvența juvenilă liceenilor din satele Coșnița și Doroțcaia.
În cadrul acestor sesiuni, tinerii s-au familiarizat cu conceptele de delincvență juvenilă, infracțiune și contravenție și au fost informați despre consecințele negative săvârșirii infracțiunilor. La rândul său, liceeni și-au manifestat interesul față de informațiile obținute și s-au implicat activ pe toată durata instruirilor.
Reamintim că lecțiile publice privind delincvența juvenilă se desfășoară în cadrul proictului EduJust.
EduJust este un proiect de educație juridică nonformală care are drept scop prevenirea și reducerea numărului infracțiunilor comise de către minori, prin informarea adolescenților cu privire la instituția delincvenței juvenile și a garanțiilor acordate de către stat.
Proiectul EduJust este implementat de către A.O. INVENTO, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției și cu suportul Fundației Hanns Siedel din Moldova.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Delincvența juvenilă discutată cu elevii liceelor Coșnița și Doroțcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta